Προπονητικό Team

Οι προπονητές μας

Χρήστος Αρβανίτης
Τεχνικός Διευθυντής - Προπονητής

Ο Χρήστος Αρβανίτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία στον Εθνικό Πειραιά, οι φίλαθλοι του οποίου τον αποκαλούσαν “παιδί-θαύμα” για τη φρενήρη εξέλιξή του. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του  σε ηλικία 17 ετών, και είναι ο μικρότερος σε ηλικία τερματοφύλακας στην ιστορία της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Έχει αγωνισθεί με την φανέλα τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΟΣΦΠ, με ιδιαίτερη επιτυχία. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και έχει  διατελέσει  προπονητής της Π.Α.Ε.  Α.Ε.Κ.  και των Aκαδημιών της Eρασιτεχνικής Α.Ε.Κ. καθώς και  των Ακαδημιών  της Π.Α.Ε.  Ο.Σ.Φ.Π. Διακρίνεται για τον ζήλο και την φροντίδα για την οποία γυμνάζει τους μικρούς του αθλητές, με απώτερο στόχο την καταξίωση τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μιχάλης Βλάχος
Υπεύθυνος Προγράμματος Ανάπτυξης και Τεχνικός Σύμβουλος

Ο Μιχάλης Βλάχος, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα κι ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΟΣΦΠ, Α.Ε.Κ., Πόρτσμουθ, Γουόλσολ και Ιωνικό καθώς και στην Εθνική ομάδα της χώρας μας. Είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA A’ με πολυετή θητεία εκτός των άλλων, στην ΠΑΕ Α.Ε.Κ. τόσο ως προπονητής των Κ – 20 και Κ – 16, αλλά και ως scouter των Αναπτυξιακών ηλικιών. Συνδυάζοντας την εμπειρία του, την κατάρτιση του και την αγάπη του για τα παιδιά, στοχεύει στην καταξίωση τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Γιώργος Νεστορίδης
Προπονητής

Ο Γιώργος Νεστορίδης, γιος του θρυλικού Κώστα Νεστορίδη, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ σε μικρή ηλικία. Έπαιξε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και διέκοψε την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω σοβαρού τραυματισμού. Θέλοντας όμως να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και αγαπώντας ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, ασκεί την προπονητική των αναπτυξιακών ηλικιών.

Βασίλης Αναστασόπουλος
Προπονητής

O Βασίλης Αναστασόπουλος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με πολυετή εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και ιδιαίτερη γνώση του Personal Training. H θητεία του δίπλα στον Daniel Batista ως άμεσος συνεργάτης του, καθώς και η πετυχημένη του πορεία ως Τεχνικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας Albiseleste, είναι τα καλύτερα εχέγγυα για το νέο και δυναμικό ξεκίνημα της Ακαδημίας.

Κώστας Βογατσάς
Προπονητής

Ο Κώστας Βογατσάς γεννήθηκε το 1995 και είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών, έχοντας τελειώσει ειδικότητα ποδοσφαίρισης. Από το 2012 είναι ποδοσφαιριστής στη Νέα Ιωνία , ενώ από το 2015 ασκεί το επάγγελμα του προπονητή σε ακαδημίες με ιδιαίτερη αγάπη για τα μικρά παιδιά , αποδεικνύοντας  ότι ταλέντο, όρεξη και μελέτη μπορούν να δημιουργήσουν ανθρώπους – πρότυπα για τα παιδιά μας!

Σοφοκλής Αγγελινάς
Προπονητής

O  Σοφοκλής  Αγγελινάς  είναι Προπονητής Ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA C’. Η μακρόχρονη και γεμάτη εμπειρία  προπονητική  του ενασχόληση με τα τμήματα Υποδομών, στον ΠΑΟΚ ( scouting ), στον Κένταυρο Βριλησσίων αλλά και στον Δήμο Ηρακλείου καθώς και η αγάπη   του για το ποδόσφαιρο και τα παιδιά, τον καθιστούν ιδανικό ώστε να αποτελεί μέλος του Προπονητικού μας team.