Προπονητικό Team

Οι προπονητές μας

Χρήστος Αρβανίτης
Τεχνικός Διευθυντής - Προπονητής

Ο Χρήστος Αρβανίτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία στον Εθνικό Πειραιά, οι φίλαθλοι του οποίου τον αποκαλούσαν “παιδί-θαύμα” για τη φρενήρη εξέλιξή του. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του  σε ηλικία 17 ετών, και είναι ο μικρότερος σε ηλικία τερματοφύλακας στην ιστορία της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Έχει αγωνισθεί με την φανέλα τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΟΣΦΠ, με ιδιαίτερη επιτυχία. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και έχει  διατελέσει  προπονητής της Π.Α.Ε.  Α.Ε.Κ.  και των Aκαδημιών της Eρασιτεχνικής Α.Ε.Κ. καθώς και  των Ακαδημιών  της Π.Α.Ε.  Ο.Σ.Φ.Π. Διακρίνεται για τον ζήλο και την φροντίδα για την οποία γυμνάζει τους μικρούς του αθλητές, με απώτερο στόχο την καταξίωση τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μιχάλης Βλάχος
Υπεύθυνος Προγράμματος Ανάπτυξης και Τεχνικός Σύμβουλος

Ο Μιχάλης Βλάχος, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα κι ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΟΣΦΠ, Α.Ε.Κ., Πόρτσμουθ, Γουόλσολ και Ιωνικό καθώς και στην Εθνική ομάδα της χώρας μας. Είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA A’ με πολυετή θητεία εκτός των άλλων, στην ΠΑΕ Α.Ε.Κ. τόσο ως προπονητής των Κ – 20 και Κ – 16, αλλά και ως scouter των Αναπτυξιακών ηλικιών. Συνδυάζοντας την εμπειρία του, την κατάρτιση του και την αγάπη του για τα παιδιά, στοχεύει στην καταξίωση τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Γιώργος Νεστορίδης
Προπονητής

Ο Γιώργος Νεστορίδης, γιος του θρυλικού Κώστα Νεστορίδη, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ σε μικρή ηλικία. Έπαιξε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και διέκοψε την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω σοβαρού τραυματισμού. Θέλοντας όμως να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και αγαπώντας ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, ασκεί την προπονητική των αναπτυξιακών ηλικιών.

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος
Υπεύθυνος Personal Training

Ο  Ανδρέας Θεοδωρόπουλος , ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία από την ομάδα του  Α.Ο. Μοσχάτου και μεταξύ των άλλων αγωνίστηκε σε  Α.Ε.Κ. , ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ , ΕΘΝΙΚΟ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και ΑΘΗΝΑΙΚΟ. Έχει αναδειχθεί ο καλύτερος αμυντικός την σεζόν 1992-3. Είναι Πιστοποιημένος Προπονητής  UEFA  Α’ και ασχολείται με  την προπονητική και το Personal Training από το 2004 και συνδυάζοντας εμπειρία, κατάρτιση και την αγάπη για τα παιδιά, στοχεύει στην καταξίωση τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Κωνσταντίνος Κουτρομάνος
Προπονητής

O  Κωνσταντίνος Κουτρομάνος  είναι Πιστοποιημένος Προπονητής Ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA Β’. Η μακρόχρονη και γεμάτη εμπειρία  προπονητική του ενασχόληση με τα τμήματα Υποδομών, στην ΠΑΕ Απόλλων, στον Α.Ο. Διονύσου και στον Α.Ο. Άνοιξης, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τα παιδιά, καθώς και οι κοινωνικές του ευαισθησίες ( διετέλεσε προπονητής στον Α.Σ. Κωφών ), τον καθιστούν ιδανικό ώστε να αποτελεί μέλος του προπονητικού μας team.                                                                                                      

Νικήτας Παλιούρας
Προπονητής

O  Νικήτας Παλιούρας είναι Πιστοποιημένος Προπονητής Ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA C’. Η πλούσια εκπαίδευση του ( PEARSON, PERSONAL TRAINING ) για τα τμήματα Υποδομών, η προπονητική του ενασχόληση με τα τμήματα Υποδομών στην ΠΑΕ Ατρόμητος και στον Α.Ο. Κρυονερίου και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τα παιδιά, τον καθιστούν ιδανικό ώστε να αποτελεί μέλος του προπονητικού μας team.