Προπονητικό Team

Οι προπονητές μας

Μιχάλης Βλάχος
Τεχνικός Διευθυντής

Ο Μιχάλης Βλάχος, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα κι ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΟΣΦΠ, Α.Ε.Κ., Πόρτσμουθ, Γουόλσολ και Ιωνικό καθώς και στην Εθνική ομάδα της χώρας μας. Είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA A’ – Youth League με πολυετή θητεία εκτός των άλλων, στην ΠΑΕ Α.Ε.Κ. τόσο ως προπονητής των Κ – 19 και Κ – 16, αλλά και ως scouter των Αναπτυξιακών ηλικιών. Συνδυάζοντας την εμπειρία του, την κατάρτιση του και την αγάπη του για τα παιδιά, στοχεύει στην καταξίωση τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Γιώργος Νεστορίδης
Προπονητής

Ο Γιώργος Νεστορίδης, γιος του θρυλικού Κώστα Νεστορίδη, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ σε μικρή ηλικία. Έπαιξε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και διέκοψε την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω σοβαρού τραυματισμού. Θέλοντας όμως να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και αγαπώντας ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, ασκεί την προπονητική των αναπτυξιακών ηλικιών.

Χαράλαμπος Αγγελετόπουλος
Προπονητής

O  Χαράλαμπος  Αγγελετόπουλος  είναι Πιστοποιημένος Προπονητής Ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA C’. Η υψηλού επίπεδου εκπαίδευση του στο εξωτερικό ( Γερμανία ), σε συνδυασμό με την μακρόχρονη και γεμάτη εμπειρία  προπονητική του ενασχόληση με τα τμήματα Υποδομών, στην Juventus, στην Π.Α.Ε. Φωστήρας, στην Ελευθερούπολη και στον Π.Α.Ο. Άλσουπολης, καθώς και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τα παιδιά, τον καθιστούν ιδανικό ώστε να αποτελεί μέλος του προπονητικού μας team.                                                                                                      

Παναγώτης Οικονόμου
Προπονητής

O Παναγώτης Οικονόμου είναι Πιστοποιημένος προπονητής ποδοσφαίρου pearson assured ! Η προπονητική του ενασχόληση με τα τμήματα Υποδομών και ιδιαίτερα με τις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες τόσο στoν Πανιώνιο, όσο και σε άλλες Ακαδημίες, καθώς και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τα παιδιά, τον καθιστούν ιδανικό ώστε να αποτελεί μέλος του προπονητικού μας team.